Giyinme odaları, yoğun çalışan insanlar ve geniş aileler için tercihten öte zorunluluk haline geliyor. Nar Store olarak istanbulda en uygun fiyatlara giyinme odaları sunuyoruz. Türkiye’nin bir tekstil ülkesi olarak adlandırılması hatta yurt dışından dahi kaliteli olması sebebi ile pek çok kişinin alışveriş yapmak için ülkemize geliyor olması dolaplarımızı doldurabilmemizdeki en büyük sebeplerden biri. Bu sistemi çoğu zaman eleştirsek dahi ne yazık ki sistemin bir parçası olmaktan da geri kalamıyoruz. Bu durum zamanla önce giysi dolabımızın sonra da odamızın bize yetmemesi ile sonuçlanmış oluyor. Böyle bir anda yapılması gereken ilk şey iki sezon giymediğiniz bir kıyafeti elden çıkartmanız olacaktır. Nasılsa seneye giyerim ya da elbet lazım olur düşüncesi ile saklanan kıyafetlerin size bir yararı olmadığı gibi dolabınızda yer kaplaması da başka bir sıkıntı.

Küçük giyinme odası
Giyinme odası tasarlarken büyük ve geniş alanlar yerine küçük alanları değerlendirme yoluna gitmelisiniz. Çok küçük bir alan dahi akıllıca bir tasarım ile çok kullanışlı bir hale dönüşebilir. Sağlıklı bir giyinme odası tasarımda köşelere çok büyük önem vermelisiniz. Normal bir odada değersiz ve işlevsiz olarak görülebilen köşeler giyinme odası söz konusu olduğunda altın değerine sahip oluyor.

Giyinme odası tasarımları
Giyinme odası tasarımları birkaç farklı şekilde yapılabilir. Odaya bağlı, odadan bağımsız, raylı ve çekmeceli gibi pek çok şekilde tasarlanabilecek giyinme odası tasarımları ile siz de kendi alanınızda farklılık yaratabileceksiniz.

Kapalı giyinme odası
Kapalı giyinme odaları da tıpkı açık giyinme odaları gibi düzen ister. Bu odayı farklı bir odadan seçebilme imkanınız varsa şahane olacaktır. Eğer yatak odanızın yanında kullanmadığınız boş bir oda varsa yatak odanızın içindeki duvardan o odaya kapı açarak muhteşem bir giyinme odasına sahip olabilirsiniz.

Ray ve çekmeceleri giyinme odası
Açık raflar Türk kadını için hiç uygun seçenekler arasında değildir. Hem kolay tozlanması hem de temizliğin süresini uzatması sebebi ile açık raflara karşı milletçe mesafeli bir duruş sergiliyoruz. Fakat buna rağmen eğer yereli alanınız yoksa ray sistemleri ve açık raflar size hayalinizdeki giyinme odasını sunabilir. Düzenli bir şekilde kullandığınız takdirde hem yerden kazanç sağlamış olacak hem de istediğiniz giyinme odasına kavuşmuş olacaksınız.