giyinme odası raylı dolap,ölçüyegöre dolap,sürgülü dolap,ray dolap,gardrop

Giyinme odası raylı dolap

Giyinme odası raylı dolap modelleri gömme dolap olarakta yapılabilir gömme dolaplar yapılma şekli ise dekorasyon sırasında bırakılacak alcıpan sistemleri ile duvar içlerine yapılacak niş bölmelerinden belirtilmektedir.Giyinme odası ve raylı dolaplar için bırakılacak niş içlerine konacak dolaplar gömme olarak tabir edilmektedir yan kapakların iç kısımlar da kalarak gözükmeyen alanların meydana getirilmesi.alçıpan bölme esnasında yapılacak giyinme odası bölüöleri ve raylı dolaplar üst taraflarında bırakılacak gizli işklar sayesinde dolaplarınıza gizli efektler de verebilirsiniz.Ölçüye göre giyinme odası raylı dolaplarda alçıpanların beyaz ile boyanması dolapların da beyaz yapılması farklı bir konsept katacaktır.Eski tarihlerde dolaplar terek olarak kullanılıp farklı malzemeler konulan yerler idi fakat zamanla bu bölmeler elbiselerin konulduğu yerler olarak günümüze kadar yerini ,giyinme odası raylı dolap,olarak yerini almıştır zamanlara üzerlerine nakışlar yapılarak süslü hale getirilmişlerdir üzerine ayna desenli ayna baklava ayna dilimli ayna gibi ürünlerler ile ölçüye göre giyinme odaları farklı ve gösterişli hale getirilmişlerdir.Ölçüye göre dolaplar özel ölçü olarak odaların durumlarına göre köşeli veya düz olarakta imal edlirek iç bölme dizaynları yapılabilir,giyinme odası tasarımlarında eşyalarımıza göre tasarımların tercih edlmesi daha ayrıntılı bir dolap yapılması ve kişiye göre yapılacak tasarı ile ister köşeli ister beyaz renklerde bir giyinme odası elde edilebilir.sürgülü dolapve raylı dolaplarda aynı şekilde duvardan duvara tavandan zemine  kadar ayrıntılı dolaplar elde edileb,lir iç dizaynları kişiye göre tasarlanabilir.iyi ve kaliteli bir giyinme odası raylı dolap yaptırmak için firmamızla irtibata geçebilirsinzi.