Giyinme odası Raylı dolap Ölçüye göre sürgülü dolap Çatalca

Giyinme odası Raylı dolap Ölçüye göre sürgülü dolap Çatalca

Raylı dolaplar çatalca bölgemize yakınlığı ile tercih edilen  evlerimizde esyalarımızı depolamak için üretilen tasarım harikası ürünlerdir raylı dolapları kulanım amacına göre evimizde sadece yatak odalarında değil antrelerde çocuk odalarında hatta mutfaklarda dahi kullanılacak modelde üretilmektedir.Raylı dolaplar iç dizayna göre tasarımlar yapılarak kullanım amacına hizmet vererek evlerimizde eşyaalrımızı daha düzüenli ve istifli bir görünüş olarak dekorasyon alanında ön plana cıkmaktadır.büyük yatak odalarında yapılacak bölme ile kendinize bir "giyinme odası"alanı tasarlayarak ayrı bir alan elde edebilirsiniz.giyinme odalarındaki secebileceğiniz dolap tasarımlarını odanızın ölçüsüne göre özel ölçüye göre dolap şeklinde tasarlayarak mükemmel bir giyinme odası elde edbilirsiniz dolaplarınızı mdf veya dfarklı kalitelerde ve kapak modelleri ile düzenleyebilir farklı modeller elde edilerek raylı dolaplar ve köseli dolapları odanızın modeline göre ölçü alınarak tasarlanabilir.ölçüye göre raylı dolaplarda kapak modellleri ve sürgülü dolap modelleri ile istenilen iç dizayna göre mimari tasarım yapılarak elbise ve eşyalarınıza göre tasarım yapmaktayız.aynalı raylı dolap modelleri ile giyinme odanıza yaptıracağınız dolap iüzerine farklı desenlerde baklava dilimli ayna veya düz ayna modelleri hatta ayna üzerine özel baskı yapılarak farklı bir raylı dolap yaptırabilirsiniz.Çatalca bölgesi için raylı dolap,ray dolap,giyinme odası dolapları,özel ölçüye göre dolap siparişleriniz için arayabilirsiniz.ücretsiz keşif hizmeti vermekteyiz.