ray dolap,giyinme odası,ölçüye göre dolap,raylı dolap,sürgülü dolap,ray dolap fiyatları

Gömme raylı dolap tasarımları modelleri.

Gömme raylı dolaplar evlerimizde dağınık tarz modellerinin daha düzenli ve  biçimleri sayesinde güzelliklerini yansıtır kullanıcağımız alanları daha farklı ve işlevsel hale getirerek dekorasyon olarak evlerimize önemli düzenlemeler getirir.ray dolaplar odalarımızın boyutlarına veya köşe yapılarına göre ölçüye göre dolap tasarımları yapılarak odalarımızda eksik kalan bölümleri kapatarak daha düzenli görünmesini sağlar en pratik ve dekoratif tasarım modeli olan gömme raylı dolaplar hem modelleri hem işlevsel ergonomik tasarımlarıyla giyinme odası ve sürgülü dolap ihtiyacınızı karşılamaktadır bu tarz dolaplar ölçüye göre dolap yapımlarında evlerinizde bulunan kenar ve köşe bölümlerine montajlanarak ekonomik ve daha ilgi çekici düzenli olmasını sağlar.Ray dolap, mobilya sekteründe teknolojinin son yenilikleri ile tasarlanan gömme ray dolap modeleleri ile fiyat avatajları bakımından ön plana cıkmaktadır,farklı renkler ve sıradışı tasarımları ile evlerinizi ve diğer yaşam alanlarınızı süsleyen en önemli ayrıntı olarak ön plana cıkmaktadır.giyinme odalarınızda yapacağınız raylı dolaplar veya sürgülü dolaplar nasıl kullanılı ve nasıl dizayn edilir bunları merak ediyorsanız sizleri mağazamıza davet ediyoruz .ihtiyacınız olan,ray dolap, modellerini ve giyinme odası tasarımlarınızı secebilleceğiniz gibi bol çesitli ürün tasarımlarını beğenebilirsiniz.Odalarınızın metrekaresine göre tasarlanan ray dolaplaplar giyinme odası ve sürgülü dolaplar tasarımlara göre raf sayısı kapak modelleri bölmeli veya düz aynalı yada düz modeller montaj yapılacak yerin boyutlarına göre hazırlanan zengin renk çesşitliliği sayesinde duvarlar ve halılar ile uyum sağlayabilen pek çok model giyinme odası tasarımlarınız ve raylı dolaplar için sizlerin beğenisine sunulmaktadır.

Raylı dolaplar evlerimizin en önemli yeri olan yatak odalarımızda elbiseve eşyalarımızı özenle saklamak odalarımızın derli toplu ve düzenli görünmesi bir yaşam açısından önemlidir ölçüye göre dolap ve giyinme odası tasaromlarında b amaçla tasarlanan duvarlara iç kısımlarına monte edilen gömme ray dolaplar beyaz tonlarda hem estetiktir hemde kullanacaınız dekorasyon alanından tasarruf sağlar.evlerimiz ve yasam alanlarımız mimari uygulama açısından farklı buyuklukler ve şekiller göstermektedir kolonlar kirişler ve boşlıuklarında alt kısımlarında kalan boşluklara farklı uyum sağlayacak beyaz tonlarındaki ray dolap ile değerlendirerek alanlara farklı boyutlar kazandırarak değerlendirilebilir.birbirinden farkıl ve ilginç ölçüye göre raylı dolap ve giyinme odası için evlerini yenileyecek hemde mimarların alternatiflerini çoğaltacak ve zenginleştiricektir.Tasarım ve renklerin zerafet ile buluştuğu ölçüye göre raylı dolap giyinme odası ve sürgülü dolap modelleri fiyatları için mutlaka arayınız.