Sürgülü Dolap, kapaklı dolapların yerini tutan modern ve pratik model tipleridir. Sürgülü dolaplar yatak odalarımızda ve giyinme odalarında sıklıkla tercih edilmektedir. Nar Store olarak en uygun fiyatlara sürgülü dolap modellerini müşterilerimize sunmaktayız.  Elbise dolabı için sürgülü kayar kapaklı dolapları tercih edebilir veya kapaksız bir dolap modeli de tercih edebilirsiniz. Kapaksız modeller arasından saklama kutuları olan bu model yatak odanızda harikalar yaratacaktır.Diğer bir açıdan bakarsak seçilen sürgülü dolap modelinin büyüklüğü, raf ve çekmece sayısı, kapak özellikleri, ihtiyaç halinde takı ve aksesuarlar için özel bölümler içermesi yine göz önünde bulundurulması gereken noktalardır sürgülü dolap seçimlerinde. Mesela küçük bir yatak odası için sürgülü dolap ihtiyacı var ise rahat bir kullanım açısından sürgülü sürgülü dolap modelleri tercih edilmelidir.

Sürgülü Dolap Sürgülü Dolap Sürgülü Dolap Sürgülü Dolap Sürgülü Dolap Sürgülü Dolap Sürgülü Dolap Sürgülü Dolap Sürgülü Dolap Sürgülü Dolap Sürgülü Dolap Sürgülü Dolap Sürgülü Dolap