giyinme odası dolabı,ray dolap,raylı dolap,giyinme dolabı,dolap,yatak odası dolap

Giyinme odası dolabı ray dolap raylı dolap imalatı

Giyinme odası ve ray dolap yatak odalarında veya farklı alanlarda kullanılan dekoratif ürün olarak ön plana cıkmaktadır.raylı dolap sürgülü kapakları sayesinde yer tasarrufu sağlayarak odalarımızda avantajlı hale gelmektedir.giyinme dolabı,farklı renk secenekleri ile yapılarak odalarınızda dekoratif tüm elemenlar ile uyum sağlamaktadır,ray dolap,iç dizay sekilleri ile tasarımları yapılarak istenilen kullanıma göre ayarlanmaktadır firmamız bunyesinde raylı dolap ve giyinme odası dolabı grafiker elemanlarımız ölçü aldıktan sonra fiyatları verilmektedir yüksek kalitede mdf ürünler için arayarak fiyat bilgisi alabilirsiniz.