giyinme odası , raylı dolap , ray dolap ,ölçüye göre dolap , sürgülü dolap

Ray dolap, Özel ölçüye göre giyinme odası tasarımları

Ray dolap, Mekan tasarımı olarak dekorasyon alanında faaliyet gösteren firmamız özel ölçüye göre giyinme odaları fark yaratan tasarımları ile ölçüye göre raylı dolap sürgülü dolap alanında  giyinme odaları olarak faaliyet göstermektedir.giyinme odaları eşyalarımızın artması ve elbise secenek yölnleri ve moda tutkunları takipleri açısından evlerimiz de vazgeçilmez hale gelmektedir kullandığımız eşyalar bakımından önemli hale gelmiştir.ölçüye göre giyinme odaları sürgülü dolaplar raylı dolaplar şüphesiz dekorasyonun ve yapının en önemli parçalarındandır. Gösterişli bir giyinme odasında secilecek raylı sürgülü kapaklar üzerine konulacak aynalar ile farklı bir konsept katılabilir ayna elemanlarında ise tercihlere göre yapılacak olan baklava deenli aynalar veya düz tasarımlı aynalar giyinme odalarına farklı bir detay kazandıracaktır.ölçüye göre raylı dolaplarda köseli giyinme odası olarakta tasarlanabilir boş bir alanda yapılacak ışık sistemi ile aydınlatmalardaki tasarımlar sayesinde görünürlük elde edilecektir.firmamız giyinme odaları tasarılarında yerinde ölçü alarak ölçüye göre raylı dolap sürgülü dolap imaltı yapmaktadır.dilediğiniz enlerde secilecek modeller sayesinde farklı bir oda tasarımı elde edebilirsiniz.baskılı kapak secenekleri ile sürgü kapaklar üzerine veya raylı kapaklar üzeri farklı baskılar sayesinde özel desenler yapmaktayız dolap kapakları üzerine yapılacak bir ayna üzerine suliet baskılar yaparakta farklı bir model elde edilebilir.ölçüye göre raylı dolap sürgülü dolap giyinme odası işleriniz için firmamızı arayarak detaylı billgi ve ücretsiz keşif imkanlarından faydalanmak için arayınız.